Roeiriemen

Wij zijn zelf enthousiaste en actieve roeifanaten. Vanaf 2006 maken we riemen voor roeisloepen. Daarbij luisterden we goed naar alle wensen van roeiers. Na langdurig testen hebben we de Van Malsen Premium op de markt gebracht.

 

Van Malsen Premium

Deze riemen worden gemaakt van een mix van red cedar en oregon en hebben mahonie handvaten. Doordat we de Van Malsen Premium op een speciale manier verlijmen en rekening houden met de houtnerf is het een stugge lichte riem. De bladen worden afgewerkt met mahonie en hebben de juiste bolling. Door de goede balans gaat het roeien een stuk lichter. Dat vermindert de kans op blessures en verbetert de roeiprestaties. De lange levensduur van de  Van Malsen Premium levert u bovendien een kostenbesparing op.

Uiteraard voldoet de Van Malsen Premium aan alle eisen die het FSN en HT reglement aan riemen stellen.

Van Malsen 3.0

 In 2018 heeft de op drie punten verbeterde Van Malsen 3.0 de Van Malsen Premium riem vervangen. De van Malsen 3.0 riemen zijn 1, steviger 2, lichter en 3 nog beter in balans.

Al steeds meer teams kunnen u vertellen waarom de Van Malsen Premium en de van Malsen 3.0 goede riemen zijn. Klik onderaan deze pagina voor een overzicht van sloepen welke met de Van Malsen Premium of de van Malsen 3.0  geroeid worden. 

Erkend leerbedrijf

In 2019 mocht Van Malsen jachtbetimmering via ROC de Friese Poort,haar eerst leerlinge scheeps- en interieurbetimmering verwelkomen. En ook hier is de link naar de roeiriem snel gelegd. Want terwijl op de Friese Poort drukt gewerkt werd aan de nieuw te bouwen roeisloep"Vanvlasties", mocht onze leerlinge in onze werkplaats, zelf werken aan de Van Malsen 3.0 riemen waarmee ze in Italie samen met haar klasgenoten, met deze volledig van gerecycled materiaal gemaakte sloep mee heeft gedaan aan de Vogalonga roeitocht. 

Mail ons voor meer informatie

Achter deze link vindt u de sloepen die al met onze riemen roeien