Over ons

Van Malsen Jachtbetimmering is een dynamisch en groeiend bedrijf dat zich toelegt op het betimmeren van luxe jachten.

Onze manier van werken is custom build, dat wil zeggen dat we ons aanpassen aan de wensen van de klant.

 Vanaf 2004 werken wij op de huidige locatie die een rechtstreekse verbinding heeft met het IJsselmeer.

Vanaf 2018 is zowel onze naam als onze huisstijl aangepast. Niet alleen het exterieur is grondig onderhanden genomen, maar ook interieur van ons pand heeft een metamorfose ondergaan. Zo beschikt van Malsen Jachtbetimmering over een zeer uitgebreide werkplaats waarin tot in de details bijna alles zelf en volledig naar wens van de klant gemaakt kan worden. Daarnaast werken we op een duurzame wijze. Via onze eigen zonnepanelen, wekken we de stroom op die we nodig hebben voor onze diverse machines en electrische gereedschappen.

Desgewenst kunnen wij de volledige bouw van een schip voor u verzorgen, ook voor een refit ben u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard in de door u gewenste houtsoort. Kwaliteit en tevreden klanten staan bij ons voorop.

Persoonlijker dan je eigen schip wordt het niet

Loopt u rond met ideeën of wensen over een schip?
Wij beschikken over vakmanschap en jarenlange ervaring  in de jachtbetimmering en adviseren u graag.

Samen kunnen we uw droomschip werkelijkheid laten worden


Leerbedrijf

Sinds 2019 is van Malsen jachtbetimmering een officieel erkend leerbedrijf.

Openingstijden

De werf is het gehele jaar geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 16.00 uur, met uitzondering van feestdagen en bedrijfsvakanties. 

Social Media

Natuurlijk hebben wij ook social media accounts waar je onze vooruitgang, projecten of updates kan volgen.

YouTube


Sponsoring 

Sinds 2015 is van Malsen jachtbetimmering de trotste sponsor van roeisloep de Fjoer Fûgel. Als fanatiek roeier en teamlid is Roland van Malsen niet alleen door zijn kennis van zaken omtrent hout en en vaartuigen een begrip in de roeiwereld, ook de door hem gemaakte roeiriemen staan goed bekend in de steeds groeiende wereld van het sloeproeien. Zelf heeft Roland inmiddels de befaamde medaille voor 10 keer Harlingen -Terschelling race verdiend. En uiteraard roeit team FjoerFûgel met de "Van Malsen riem".

Daarnaast is de betrokkenheid van Van Malsen jachtbetimmering met het dorp Makkum ook terug te vinden in de sponsoring van niet alleen het Makkummer Skutsje ,maar ook in een jaarlijkse bijdrage aan de Makkumer autocross club.