Jachtbetimmering

Uw jacht wordt door ons in een perfecte staat afgeleverd. In een houtsoort die u mooi vindt. Teak, noten of kersen? De keus is aan u.

Door zorgvuldig met u te overleggen stellen wij ons van uw wensen op de hoogte en vertalen dit naar een ontwerp. Of het nu gaat om een kleine reparatie of verandering of om een volledig nieuw interieur: Wij werken het met zorg af, tot in de kleinste details.

Onze ervaring zorgt ervoor dat we u optimaal kunnen bijstaan in het realiseren van uw ideale jacht. Wij helpen u bij het kiezen van het model en de kleuren, maar adviseren u ook vakkundig over houtsoorten en de indeling van uw schip. Mocht u interesse hebben in het kopen en geheel naar eigen wensen inrichten van uw "noordkaper"kijk dan eens op de site van Gebroeders van Enkhuizen. Https://gebrvanenkhuizen.nl 

De afgelopen jaren verzorgden wij de complete betimmering van een v.d. Stadt 49, sleep/duwboot Aegir,. In opdracht van de Gebroeders van Enkhuizen hebben wij de betimmering verzorgd voor de Noordwaardsloep, Noordkaper 40 "Svala", 43 "Mabetica"en 46 "Eva Maria" en hebben we voor rederij Wagenborg de watertaxi "Fostaborg" mogen betimmeren. 

In 2018 mochten wij werken aan zowel een Sossego sport van 22 meter, als aan een Waterdream 65. In 2019 zal de complete betimmering van een tweede noordkaper 43 centraal staan.  Ook voor partculiere klanten staan we ter beschikking. zo mogen wij in 2019 het snelvarende plezierjacht "Mascaret" van een volledig lichtgewicht interieur voorzien. Met dit jacht mogen we ons tijdens de hiswa te water prestenteren. 

 Daarnaast werd er afgelopen winter druk gewerkt aan de renovatie van de Super Van Craft "merlin".  

Mail ons voor meer informatie

Foto's van door ons uitgevoerde projecten

Sossego

Noordkaper 40

Noordkaper 46

v d Stadt 44

Hiswa

Noordkaper 43 "Mabetica"

restauratie Merlin

Fostaborg

waterdream

noordkaper 43